sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Laser Hair Care 6000xl



Laser-laite on hoitomuoto, joka on tarkoitettu hoitamaan seborreaa, psoriasista, pälvikaljua, hiustenlähtöä ja rasvoittuvaa hiuspohjaa. Myös runsaasti käsitellyille, vaurioituneille hiuksille tehtävät hoitokäsittelyt parantavat hiuksen kuntoa.

Laserin ensimmäiset 10 hoitoa annetaan noin 2 kertaa viikossa, jonka jälkeen tehdään uusi tilannearviointi. Hoidot voidaan antaa jatkossa 1 hoito/1-3 viikon välein riippuen saaduista tuloksista.                                                                                                                     Jokainen päänahkaan kohdistuva hoito on 20 minuutin pituinen.

Käyttö- ja toimintaohjeet

Ennen hoitoa hiukset on pestävä Cicamed Shampoolla ja kuivattava ennen hoitoa.  Käytetään LHC-hoitonestettä joka levitetään päänahkaan koko sille alueelle, jossa hiustenlähtö on käynnissä.

Shampoon käyttö:

Laser- käsittely: Pese hiukset LHC-shampoolla, huuhtele ja kuivaa. Levitä sen jälkeen LHC-Anti –DHT-hoitoneste. Päivittäisessä käytössä shampoo levitetään kosteisiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa hetki, jonka jälkeen normaalisti hoitoaine.

Laserhoito hiustenlähdöstä kärsivälle asiakkaalle :

Ennen hoitoa hiukset pestään Hair loss Treament shampoolla ja kuivataan. Hoito kestää 20 minuuttia

Laserhoito kuivalle hiuspohjalle:
Hiukset pestään Hair Loss Treament shampoolla, hiusten kuivaus. Hoito kestää 30 minuuttia.



Hoidon käynnistys ja lopetus

Hoitokupu lasketaan käyttökykimellä alas siten, että, etureuna on kulmakarvojen tasalla. Seuraavaksi kytketään virta virta-avaimella, jolloin keltainen valo alkaa vilkkua ja tasainen piippaava huomioääni kuuluu. Hoitoaika on esiohjelmoitu valmiiksi 20 minuuttia. Laser kytketään päälle painaen näppäintä ”SET”.

Hoidon aikana näytössä näkyy jäljellä oleva hoitoaika.  Käydään tarkistamassa silloin tällöin, että asiakas istuu hyvin ja että hoitokupu on oikealla korkeudella. Kun hoito on valmis 20 minuutin kuluttua laite ilmoittaa jatkuvalla äänimerkillä. Sähkövirta katkaistaan virta-avaimella ja nostetaan kupu ylös.


Ylläpitäviä hoitoja pidetään hoitosuunitelman mukaan yksittäisillä hoidoilla kerran kuukaudessa tai kerran kahdessa kuukaudessa. 

Laserhoitoa ei saa käyttää, jos asiakkaalla on esimerkiksi: 
  • Verenpainesairaus
  • sulfa lääkitys
  • epilepsia
  • astmasumute
  • sydän sairauksia
  • alku-tai loppuraskaus
  • kortisonilääkitys 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti