maanantai 22. helmikuuta 2016

Kc Color Remover


Kc Color Remover poistaa keinotekoisen värin hiuksista todella hellävaraisesti ja  helposti palauttaen hiusten luonnollisen pigmentin. Murtamalla värimolekyyliketjun kemiallisen prosessin kautta. Tuotetta voidaan käyttää värin poistamiseen, joko osittain tai kokonaan. Vaiheittaista värinpoistoa on helppo seurata sekä lopettaa, kun haluttu värinpoistoaste on saavutettu. Lopputuloksena elinvoimaiset ja kiiltävät hiukset. Värinpoistoa ei suositella tekemään hiuksiin, jotka on värjätty aikaisemmin
 hennalla tai metallisuoloilla. 

 


                                                              Käyttöohje

1.  Käsitältävien hiusten määrästä/pituudesta riippuen, sekoita sekotussuhteessa 1:1 yhtä paljon 1 - ja 2 -liuoksia kulhossa. Sekoituspullossa sekoita vähintään 45 sek. Seos täytyy levittää mahdollisimman nopeasti ja tasaisesti kuiviin hiuksiin, joissa epätoivottua väriä on.

2.  Peitä hiukset muovihupulla ja anna vaikuttaa 20 min. Tarkista värinpoistoa välillä vaikutusajan aikana.

3. Vaikutusajan jälkeen huuhtele 3-5 minuuttia ja pese syväpuhdistavalla shampoolla vähintään kolmesti. Levitä 3% KC Oxid ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Käsittely kannattaa toistaa, jos huomaat, että väri tummuu jälkihapetuksen aikana.

4. Huuhtele hiukset huolellisesti ja laita hiuksiin jätettävä hoitoaine. Kuivaa hiukset. Jos asiakas haluaa värjätä prosessin jälkeen. Valitse yksi aste vaaleampi kuin haluttu sävy.

Huom! Käytä suojakäsineitä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti