sunnuntai 28. toukokuuta 2017







                                

                                    ”Luonnollinen, raikas ja kevyt
                                                 Päivä-juhlameikki


Koko meikkirutiini aloitetaan puhdistamalla kasvot puhdistusemulsiolla ja kasvovedellä, sen jälkeen levitetään kosteusvoide.

Meikkipohjaksi valitsin kiinteän kevyen tumman meikkivoiteen. Punoittaviin kohtiin valitsin punaisen neutraloijan sekä tummille silmän alusille sinistä. Pohjan ja peittävät meikki voiteet kiinnitin värittömällä puuterilla.

Kulmat harjasin muotoon ja valitsin tumman luomivärin, sillä parillani oli tummat kulmat. Levitin tummanruskean luomivärin muodon mukaan.

Silmät, pohjustin liikkuvan luomen helmiäisen vaalealla luomivärillä sekä pistin silmän sisänurkkaan shampanja väriä. Banaanivarjostuksen tein tumman ruskealla, jonka häivytin sen jälkeen. Tummat rajaukset tein nestemäisellä eyelinerilla. Taivutin ripset ja lisäsin mustan ripsivärin.

Huuliin valitsin kauniin mac merkkisen vadelman punaisen sävyn, joka sopi mainiosti tähän raikkaaseen meikkiin.

Lopuksi laitoin vielä kevyttä geisha vaaleanpunaista poskipunaa hieman poskipäille. 



     





                                      ”Dramaattinen ja näyttävä”
                                                     Juhlameikki


Meikin pohjan tulee olla peittävä melkein jopa maskimainen ja siksi valitsin meikkipohjaksi tumman ja kiinteän meikkivoiteen sekä normaalisti punaisen punoittaviin ja sinisen tummille silmän alusille sekä väritöntä puuteria, jotta saisin pohjasta kauniin mattamaisen.

Tein hieman tummemmat rajaukset aurinkopuuterilla. Korostaakseen poskipäitä.

Silmien liikkuvalle luomelle laitoin reilusti helmiäistä sekä pronssin päin sävyttävää luomiväriä. Banaanirajaukseen käytin tummanruskeaa sekä silmänsisänurkkaan violettia, joka korosti ihanasti ruskeita silmiä ja alaluomelle laitoin ruskeaa luomiväriä.

Sitten tein mustat vahvat rajaukset nestemäisellä eyelinerillä. Ripsiväriä ei tarvinnut, sillä asiakkaalla oli valmiiksi tekoripset.

Huulipunan ja huultenrajauskynän väriksi valitsin hieman lämpöiseen taittavan plum punan. Ja puuterilla tein niistä mattamaiset.

Poskipunaksi valitsin hieman tummemman poskipunan, korostaakseni poskipäitä. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti