maanantai 18. tammikuuta 2016

PRO Fiber

MIKÄ ON PRO FIBER?




Pro fiber on kotihoito ohjelma, joka uudelleenaktivoi tehohoidon kotona. Sarjasta löytyy 3 eri tasoista ratkaisua hiusten kunnosta riippuen. Voit uudelleen aktivoida hiuksesi sen aptyl 100 teknologialla.  Aptyl ainesosa tekee hiuksista joustavat ja suojaa lämmöltä.  Sarjassa on shampoo, hoitoaine, naamio ja jätettävä hoitoaine.  Kenelle Pro Fiber sopii?







MITEN KÄYTÄN ?



Pese hiukset kahteen kertaan shampoolla. Huuhtele huolellisesti molemmilla kerroilla ja pyyhekuivaa. Seuraavaksi levitetään tehohoitoa siksaks kuvioilla osio osiolta, älä huuhtele. Levitä tehohoidon päälle nopeasti Regenerate- hoitonaamiota ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Tee esimerkiksi kevythieronta ja huuhtele huolellisesti. 


                                                RECTIFY - hieman vaurioituneet

Pirteä sitruuna ja lempeä hunaja tuoksuinen yhdiste, Rectify tuote. On tarkoitettu hieman vaurioituneille hiuksille. Sen kevytkoostumus suojaa, korjaa ja ylläpitää hiusten luonnollista joustavuutta.





                                                     
  RESTORE - vaurioituneille hiuksille



Kevyen ja mausteinen santelipuun tuoksuien Restore. Koostumus hoitaa sekä korjaa vaurioituneita hiuksia. Lopputulos on pehmeä ja raikkaan tuoksuinen, jopa yhden tehohoidon kerran jälkeen hiukset näyttävät kiiltävimmiltä ja paksummilta.







                                          
   RECONSTRUCT - erittäin vaurioituneet



Tehohoito uudelleenaktivoi kampaamo hoidon kotona. Se sopii käytettäväksi kaikkien Pro fiber tuotesarjan kanssa. Raikas vanilija tuoksuinen tuote tekee hiuksista erittäin pehmät, kiiltävät ja rakennepaikkaa.



                                           
RE- CHARGE - tehohoito



Yksi tehohoitotuubi käytetään joka neljännellä pesukerralla normaalin hoitotuotteen sijaan, jolloin se uudelleenaktivoi. Ja sitä voidaan käyttää Pro Fiber- tuotesarjan kanssa.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti